Informatii despre executie si livrare.

Comanda produselor se va transmite prin E-mail (liviart.ro@gmail.com) și va cuprinde titlul lucrării,  codul, datele clientului inclusiv adresa de livrare, eventualele condiții speciale și cantitatea.

Modalitatea de transport va fi stabiită de comun acord, iar contravaloarea transportului va sportată de client

1. PRODUSE PE STOC

Odată produsele comandate, clientul va primi un e-mail cu o confirmare de comandă. Această confirmare va conține termenul final și modalitatea de livrare. In cazul în care clientul nu revine asupra comenzii în max. 72 ore, înseamnă că acceptă condițiile, iar produsul poate fi livrat.

2. PRODUSUL ARE STOC „0”:

• execuția lui va dura cca. 2-3 săptămâni;

• nu va fi identic cu modelul ales (culori, compoziție);

Nu executăm produse de serie, fiecare tablou va fi unic în felul său și va purta amprenta dispoziției și inspirației autorului.

Orice lucrare poate fi returnată în max. 14 zile, fără nici o justificare, cu cheltuiala clientului.

În cazul lucrărilor cu defecte, returnarea se va face în max. 3 zile, iar după primire, producătorul va decide dacă produsul va fi înlocuit sau reparat. Condițiile pentru produsul înlocuit sunt cele pentru produs cu stoc „0”.

Foarte important!!! Culorile tablourilor depind în foarte mare măsură de tipul și setările monitorului, fiind posibil astfel ca pictura originală să difere prin unele nuanțe de cea afișată pe monitorul Dumneavoastră. De aceea ar fi bine ca în comandă să treceți și eventualele cerințe speciale.